Meer resultaten voor vintage

 
 
vintage
Ontdek vintage en retro in De Kringwinkel.
De termen vintage en retro worden vaak met elkaar verward. En terecht, want is vintage nu retro of is retro vintage? Eigenlijk zit het onderscheid tussen deze twee woorden vooral in de authenticiteit van het product. Alle originele stukken van vroeger zijn vintage.
De wijnbouwers.
Wie zijn wij? Vintage Heuvelland VZW groepeert 19 enthousiaste wijnbouwers uit de Westhoek. De hellingen, de invloed van de Noordzee en de bijzondere bodem met ijzerzandsteen creëren een uniek terroir. In onze wijnen proef je vooral het primaire fruit van de druif.
Briteq BT-VINTAGE.
De geïntegreerde en krachtige RGB-LEDs 156 x 3W RGB kunnen de reflector verlichten om prachtige, extra effecten te produceren! Geïntegreerde DMX-regeling voor de dimmer van de halogeenlamp en de RGB-effecten met verschillende kanaalmodi. Voorbereid voor draadloze DMX-regeling met onze optionele WTR-DMX DONGLE.
Vanrobaeys catalogus Vintage Oak.
U bent hier: Fineer Vintage Oak. Black MDF vintage oak recht 0.6 A/B. Snijwijze Kwartier Dosse. Voegwijze GEPLANKT OPEN VOEG. Formaat 3050 x 1220 x 19mm. Black MDF vintage oak recht 1.4 A/B. Snijwijze Kwartier Dosse. Voegwijze GEPLANKT OPEN VOEG.
Vintage Dox.
Dox Vintage brengt geld op voor jouw school! Dox is al meer dan 150 jaar bezig met onderwijsvernieuwing. Onze meubelen waren altijd mee met de onderwijsevolutie en zeer degelijk van kwaliteit. Geen wonder dus dat bijna in elke school in Vlaanderen, naast onze nieuwe meubelvormen, nog oude Dox originals terug te vinden zijn, soms zelfs van meer dan 100 jaar oud.
Very vintage Tim Mouling, Julie Vrijens 9789460582370 Standaard Boekhandel.
De huizen in dit boek zijn immers even divers als hun bewoners: sommigen zijn verzamelaars en zetten hun hele huis vol met vintage; anderen kiezen voor zorgvuldig geselecteerde vintage designmeubels in een strak kader. Very Vintage is ook een praktische gids.
vintage Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Niet oud, dat is vintage. Pas du tout, c'est' vintage." Ik zeg liever vintage. Je préfère dire" vintage." Ik prefereer de term" vintage." Je préfère le terme" vintage." En vintage is mijn tweede naam, maar. Vintage est mon second prénom, mais.
Jazz Original Vintage Alle Originals Saucony.
Jazz Original Vintage S60368-40. Jazz Original Vintage. 5700, Uitverkoop 9500., 2020-11-04T165459.561Z: 2021-11-04T165459.561Z: EUR 5700, 5700. https//www.saucony.com/BE/nl_BE/jazz-original-vintage/29402W.html: Saucony 29402W Shoes womens womens-originals Originals Originals / Dames 884401814356. Jazz Original Vintage. 5700, Uitverkoop 9500., 2020-11-04T165500.338Z: 2021-11-04T165500.338Z: EUR 5700, 5700. Kleur: Grey Yellow.
De beste vintage shops in België, Nederland, Frankrijk, Duit. De Standaard.
Elke eerste zondag van de maand worden de Sint Goriks Hallen volgestouwd met mannen en vrouwenkleding uit elke mogelijke periode. Veel standhouders hebben zelf een winkel, perfect dus om nieuwe adressen te leren kennen. Foto: Vestiaire Collective. Tweedehands designerstukken, waaronder ook veel luxe-vintage, waarvan de echtheid wordt gecheckt. Varianten: Het Duitse Rebelle minder prijzig, het Amerikaanse The RealReal let op voor douanekosten, het Franse Designer-Vintage Franse klassiekers en Re-See met vooral oog voor ontwerpers uit de glorietijd van Franse modehuizen. Het modeplatform is bekend om de wereldwijde verkoop van nieuwe designermode, maar heeft ook een afdeling voor vintage spullen van betaalbare sieraden tot zeldzame Birkins. Varianten: Ook fast fashion-keten Urban Outfitters, webshop Asos en zelfs Liberty London hebben een apart vintage hoekje. Het platform Open For Vintage verzamelt dan weer het aanbod van verschillende websites met luxe vintage onderhandelen over de prijs mag.
Forever Vintage.
Ons netwerk van verdelers. Zoek op woord Zoeken. Onze producten van A tot Z 181. Forever Vintage 15. De Decoratie 14. De Lijmen 2. De Glasvezels 1. De Verven 2. De Kleurstoffen 2. Het huishouden 41. De gedemineraliseerd water 2.
Vintage is hot!
Toon resultaten van Blog. Ontdek het meest uitgebreide gamma tegels in de Benelux. XXL Keramische vloertegels. Ontdek het meest uitgebreide gamma tegels in de Benelux. Ontdek het meest uitgebreide gamma tegels in de Benelux. Natuursteen zwembadboorden en boordstenen. Keramische terrastegels 2cm.
10 leuke online vintage shops ELLE.be.
Nog één die het stoffige imago van vintage verbrijzelt: Signé Paris verzamelt zeldzame vondsten van Yves Saint Laurent, Céline of Versace in rock n roll editorials die knipogen naar iconen als Zoë Kravitz. Prijzen gaan bovendien zelden boven de 200. Farfetch pre owned. Verrassing: e-retailer Farfetch heeft een pre-owned afdeling die je helemaal gek zal maken met prachtige kledij en accessoires van Chanel, Comme des Garçons, Prada en co. Grote namen, dus ook relatief hoge prijskaartjes, al zijn er ook heel wat koopjes te vinden. Zeker de moeite om in de gaten te houden, ook met bescheiden budget. De fashionvideo van vandaag.: DE 5 BESTE APPS OM KLEDING TE VERKOPEN. Niet zo into schreeuwerige looks? Studio Travel stuurt je vanuit Kopenhagen tweedehands looks met een Scandinavische feel, die de buyers achter de shop dan weer hoogstpersoonlijk gingen selecteren in Frankrijk en Italië.

Contacteer ons